Mebb | Miia Ebbesen
CVR: 34920079
info@mebb.dk

Content writing

Jeg tilbyder alt indenfor content writing - især på finsk, men også på dansk og engelsk. Om det er korte reklametekster, lange artikler, indholdstekster til hjemmesiden eller noget helt tredje - det klarer jeg. Jeg har sikkert prøvet det før, og har altid en meget bred erfaring der kan overføres til enhver branche.

Klar og tydelig kommunikation, indhold der fanger og sprog der tegner det billede I vil fremgive - nogle af de fordele I får ved at vælge mig. Jeg går meget op i, at kunne male netop det billede I ønsker, og derfor går jeg meget op i at kunne forstå det I laver, eller det projektet handler om. Hvis jeg selv kan se det I brænder for, kan jeg også beskrive det i ord og med den ønskede tone.

Så nej, I kan ikke spørge mig om jeg “ikke lige kan skrive en artikel eller to om hvorfor et eller andet produkt er så god” men I kan fortælle mig hvorfor jeres produkt, idé eller projekt er speciel, hvad er jeres formål, hvad det store billede er på det lange sigt, og så skal jeg nok trylle de ord frem, som den fortjener! Det gælder uanset om det er en opgave igennem et bureau eller ej, jeg vil gerne kunne lave noget research på selve kunden, og høre om hvad det overordnede ønske og plan er, før jeg skriver. På den måde er det mest ærligt mod kunden - og endnu vigtigere, til sidst mod modtageren af budskabet, læseren.

Skal der virkelig blandes etik i det? Ja, det synes jeg. Det, der skal ud i verdenen, skal være af værdi - og det er den slags værdifuldt indhold, at jeg har lyst til at skabe for jer.

Men så er det også det I får for pengene - værdifuldt indhold.