Mebb | Miia Ebbesen
CVR: 34920079
info@mebb.dk

Google Ads freelance

Til markedsføringsbureauer og nordiske virksomheder kan jeg tilbyde hjælp særligt med kampagner på finsk og kampagner målrettet markedet i Finland. Derudover tilbyder jeg gerne hjælp i de travle perioder med optimering af skandinaviske kampagner.

Få nyt ekspertindsigt ind i de finske kampagner

Det er ingen hemmelighed, at de finske kampagner ofte lever et helt andet liv i forhold til de samme kampagner i de andre nordiske lande. Markedet og folkets søgevaner er meget anderledes, og de søgeord og annoncetekster som fungerede godt i Danmark eller Sverige giver ingen bid i Finland - og kan der virkelig være så få søgninger i Finland?

Oftest skal man tænke i lidt andre baner i Finland; bruge andre søgeord eller flere varianter takket være den komplicerede sprog, passe mere på hvordan annonceteksterne er formuleret, prøve lidt andre tricks… Ja, det er ikke nemt. Især ikke når alt man har er Google Translate. Heldigvis kan det blive meget mere effektivt og resultatgivende ved at hyre mig til at undersøge kampagner og give forbedringsforslag.

Jeg er selv født og opvokset i Finland, og har arbejdet dedikeret med AdWords på den finske marked - og derfor tør jeg at sige, at jeg er en ekspert på alt der har at gøre med Finland og Google Ads. Jeg har erfaring som account manager og kampagnespecialist hos Google AdWords Nordics, hvor al min oprindelige oplæring stammer fra, og derefter som selvstændig med mit eget virksomhed. Jeg er certificeret i Google Ads, og følger selvfølgelig med i branchens udvikling, nyheder, hangouts og lignende.

Som kampagnespecialist går jeg meget op i analytisk og talbaseret optimering, og tænker i langsigtede strategier. Uanset om jeg arbejder med finske eller skandinaviske kampagner, er det resultaterne og effektivitet som er i fokus.

Jeg tilbyder følgende som Google Ads freelancer: