Mebb | Miia Ebbesen
CVR: 34920079
info@mebb.dk

Online Markedsføring

Om der skal startes fra bunden af med en helt ny online strategi, eller om det er den allerede eksisterende der skal opdateres - uanset, har jeg nyttig hjælp og råd til situationen!

Jeg har flere års erfaring i online markedsføring af virksomheder fra alle mulige arbejdsområder, de små som de store virksomheder. Jeg har arbejdet med alt fra traditionelt erhverv til online virksomheder og webshops, samt lokale butikker og restauranter. Om din virksomhed er en ny start-up eller en eksisterende virksomhed, gør ingen forskel - jeg har erfaringen og metoderne til at finde ud af, hvad præcist der er den mest relevante løsning til din virksomhed.

Jeg kan både hjælpe med at få en online strategi på plads fra bunden af, men også hvis der kun er tale om at kigge på enkelte kampagner på søgemaskiner eller sociale medier, som kræver opmærksomhed og optimering. Der kan være tale om korte eller mere langsigtede kampagner - og til begge slags, har jeg værdifuld know-how og viden at byde ind med.

Søgemaskineannoncering (Google Ads)

Overvejer du at starte en annoncerings kampagne på Google? Eller har du måske allerede en kampagne, som kunne måske trænge til en gennemgang og lidt råd? Vi kan sikkert finde en god løsning til dig.

Bannerannoncering

Om der skal planlægges en ny kampagne med bannere, eller en eksisterende skal optimeres, er der gode råd at hente hos os. Vi kan også hjælpe med grafiske materialer!

Sociale medier og Youtube

Hvis din virksomhed kunne drage nytte af en tilstedeværelse på de sociale medier, eller fra annoncering på Youtube, vil vi kunne hjælpe dig godt på vej med en langsigtet strategi.